Andreas (21) topper viktig eliteseriestatistikk

ASSISTKONGE: Andreas Horst Haugseng og Nærbø har hatt en god sesong så langt. Neste kamp er borte mot Elverum 1. februar.

ASSISTKONGE: Andreas Horst Haugseng og Nærbø har hatt en god sesong så langt. Neste kamp er borte mot Elverum 1. februar. Foto:

Ingen har vært nest sist på flere scoringer enn Nærbøs nummer 8.

DEL

Andreas Horst Haugseng er ikke den som scorer mest for Nærbø, men nå er det mange hadde en mistanke om, bekreftet. 21-åringen er den som er nest sist på flest scoringer; han er assistkongen i eliteserien 19/20.

Nærbø har scoret 420 mål i de 14 første kampene. Andreas Horst Haugseng har vært nest sist på 49 av dem. Det er fem mer enn nummer to på lista, som er Nils Olof Lukas Karlsson hos Bækkelaget.

Her kan du se hele målgivende-lista (litt nede på sida, til høyre).

De neste Nærbø-spillerne på målgivende-lista er Lars Sigve Hamre 19, Tord Haugseng 13, Rassin Haugseng 12, Steffen Stegavik 12, Preben Nord-Varhaug 7, Sindre Heldal 6, Mike Würtz Lønne 5, Theodor Svensgård 3, Halvor-Elias Nærland 2, John Thue 2, Atle Gudmestad 1, Ole Nærland 1 og Tord Aksnes Lode 1.

Sindre Heldal er Nærbøs toppscorer med 60 nettkjenninger. Her er hele toppscorerlista for eliteserien 19/20 (litt nede på sida, til høyre).

Artikkeltags