– Det startet med at jeg satt hjemme med reisefeber før langhelga i England. Jeg lagde så en snap med sangen, og sendte den til de jeg skulle reise med, innleder Ruben Vold.

Vigrestad-karen er en ivrig Manchester United-supporter, og det var i forbindelse med turen til England og Old Trafford sangen om de røde djevlenes nye trener neste sesong, Erik ten Hag, kom opp.

Selv beskriver han sangen som fryktelig, og kanskje er den nettopp det?

Grusom, eller ikke, oppmerksomhet har den uansett fått.

– Vi samlet oss på puben på lørdagen, og sang den først på tull. Da vi fikk vi raskt reaksjoner fra de andre på puben om at dette var noe av det verste de hadde hørt, sier Vold og legger til:

– Vi er jo ikke uenige i det.

Saken fortsetter under.

– Kreativt, sier den kommende United-treneren

Det var det norske supporterstedet, United.no, som omtalte saken først.

Men hvordan går sangen, spør du?

Den er ikke veldig komplisert.

One Hag

Two Hag

Three Hag

Four Hag

Five Hag

Six Hag

Seven Hag

Eight Hag

Nine Hag

Ten Hag, ten Hag, ten Hag - gjentatte ganger.

Samtidig er det kanskje den enkle sangteksten, som altså spiller på navnet til ten Hag, som gjør at den har fått så mye oppmerksomhet?

Hovedpersonen selv likte den i hvert fall.

Og, ja du leste riktig, for ten Hag ble faktisk spurt på en pressekonferanse om hva han syntes om sangen.

– Jeg har sett den. Det er kreativt. Morsomt, lød det fra nederlenderen, ifølge United.no

– Det er kult vi fikk oppmerksomhet. Det kjekkeste var at ten Hag selv fikk spørsmål om den. Vi har hatt det mye løye med sangen etter at vi kom hjem, sier Vold.

– Verste folk har hørt

Han har ikke oversikt over hvor mange som har sett videoen av sangen, men den er i hvert fall delt av twitterkontoer med millioner av følgere.

– Skal vi tro de på puben - og kommentarfeltene rundt forbi, er det noe av det verste folk har hørt, sier jærbuen og ler.

Han var i Manchester med rundt ti andre supportere fra Jæren. Selv har han heiet på laget siden han var liten, og han prøver å få med seg minst én kamp på Old Trafford hver sesong.

I år var det Manchester United - Brentford han så, en kamp som endte 3-0 i favør av hjemmelaget.

Det er sånn sett en av få oppturer denne sesongen, sett med Manchester United-øyne. Selv oppsummerer Vold sesongen slik:

– Sesongen er omtrent like dårlig som sangteksten, og jeg vil nesten beklage til alle United-fans for den. Men det er gildt at vi har fått så mange kommentarer. Jeg håper at fansen klarer å komme med noe bedre til neste sesong, men hvis ikke skal jeg synge med. Det er i hvert fall en sang som alle kan klare å lære seg.