Disse lagene skal Bryne møte i 2. divisjon

LOKALOPPGJØR: Pål Aamodt og Rogvi Baldvinsson (i bakgrunnen) skal selvsagt møte Egersunds IK også i 2020. Sverre Larshus Larsen er en av flere tidligere Bryne-spillere som gir seg i EIK etter denne sesongen. De tre andre er Henning Romslo, Kenneth Grande og Kim Robert Nyborg.

LOKALOPPGJØR: Pål Aamodt og Rogvi Baldvinsson (i bakgrunnen) skal selvsagt møte Egersunds IK også i 2020. Sverre Larshus Larsen er en av flere tidligere Bryne-spillere som gir seg i EIK etter denne sesongen. De tre andre er Henning Romslo, Kenneth Grande og Kim Robert Nyborg. Foto:

Av

Den lengste turen går til Levanger.

DEL

Norges Fotballforbund har satt opp de to avdelingene i neste års 2. divisjon i fotball for menn.

Bryne slipper å reise til Nord-Norge, men må tre turer til Trøndelag. Det blir også fem turer til Østlandet, to til Sørlandet og én til Hordaland. De korteste turene går til Egersund og Haugesund.

Avdeling 1

Alta, Senja, Tromsdalen, Fløya, Eidsvold Turn, Moss, Fredrikstad, Kvik Halden, Vålerenga II, Hødd, Brattvåg, Kjelsås, Florø og Skeid.

Avdeling 2

Nardo, Levanger, Rosenborg II, Bærum, Asker, Sotra, Vard Haugesund, Egersunds IK, Bryne, Fløy, Notodden, Odd II, Arendal og Fram Larvik.

NFFs begrunnelse

– Som tidligere var det ikke til å unngå at noen klubber får lengre selv om vi prøver å begrense det mest mulig. Finnmark, Troms og Nordland er utfordrende reisemessig og Nord-Norge bør kobles mot lag fra Østlandet. Det er variasjon på hvilke lag fra Østlandet som får reisebelasting, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn, til Norges Fotballforbunds nettside.

– Andre viktige kriterier er, som tidligere år, jevn fordeling av andrelag og antall nedrykkslag i hver avdeling. Vi prøver også å legge til rette for flest mulige lokaloppgjør der det er mulig. Geografi, lokale forhold og individuelle behov går ikke alltid opp, men vi har hatt et meget godt samarbeid med Divisjonsforeningen og håper klubbene totalt sett er fornøyd, sier Fisketjønn.

Artikkeltags