Det skriver klubben på sine hjemmesider.

Både G16, J15 og et såkalt søskenlag vant sine finaler. Det betyr at Bryne dro fra Kattegat Cup i Grenaa i Danmark med intet mindre enn tre turneringsseiere.

Sliteseier

I et reisebrev forteller G16-trener, Arne Veivåg, om et lag som hadde en målsetning om å nå finalen. Det klarte de med bravur, etter å ha vunnet samtlige kamper. Da var det ingen grunn til å ikke gi alt den siste kampen heller.

– I finalen ble det gjensyn med puljelaget Halsen. Guttene var slitne men klarte å dra ut de siste kreftene og kontrollerte inn en 2-1 seier, og vi kunne ta med oss pokalen hjem til Bryne, lyder det fra treneren.

Fikk revansje

Brynes J15 ville ikke være noe dårligere.

Laget hadde med seg 18 jenter til Danmark. J15-trener, Kjetil Heskje, skriver følgende om starten:

– Prestasjonene i gruppespillet var litt varierende, men de kom seg gjennom som nummer to i puljen og dermed videre til A-sluttspill. Der våknet jentene skikkelig og slo et bra Frøyland-lag 3-0 i semifinalen.

Etter å ha tapt mot Grenaa i gruppespillet, fikk de muligheten til å reversere tapet.

– I finalen var det ingen tvil om hvilket lag som skulle gå seirende ut av kampen. Bryne-jentene vant til slutt 2-0, og fikk dermed løfte det største trofeet. Jentene rapporterer om en fantastisk turnering med mange gode prestasjoner, samhold og minner for livet.

I tillegg skriver Bryne at søskenlaget - det vil si et lag bestående av søsken til andre spillere på Kattegat cup som til vanlig spiller for andre lag på Jæren, også vant U14-klassen. Rødtrøyene har med andre ord bitt godt fra seg i Danmark.