De Bruyne har selv stått bak flere av Haalands mål denne sesongen med lekre pasninger som den norske spydspissen har videresendt i mål.

Haaland har hittil scoret 159 mål fordelt på alle klubber han har spilt for. De Bruyne mener det tallet vil ganges flere ganger før karrieren hans er slutt.

– Han har allerede mange mål, så han kan sannsynligvis score både 600, 700 og 800 hvis han holder seg skadefri og gjør de tingene han gjør nå, sier De Bruyne.

31-åringen har spilt med mange toppspisser i sin karriere. Blant andre landslagskompis Romelu Lukaku, Sergio Agüero og Gabriel Jesus i tillegg til de nåværende spissmakkeren til Haaland, Julian Alvarez, som nylig ble verdensmester med Argentina. På spørsmål om hvor De Bruyne vil rangere Haaland, er han klar på hva han mener om den 22 år gamle nordmannen.

– De er veldig vanskelig å sammenligne for de er totalt forskjellige. De har alle scoret 300-400 mål. Erling er besatt av mål så han kan passere det, sa De Bruyne.

– Han er fortsatt en ung gutt som nyter livet sitt of samtidig tar fotballen veldig seriøst. Han elsker å score mål og det er det jeg synes er mest unikt ved ham.

Inntil nylig ble brynebuen regnet for verdens dyreste fotballspiller, men etter fotball-VM har en fransk spiller tatt den tittelen tilbake: Kylian Mbappé. Det skjedde etter at Frankrike tok sølv i VM.

Transfermarkt skriver i et innlegg på Instagram at Mbappé økte verdien sin med 210 millioner kroner i løpet av verdensmesterskapet i Qatar.

Dermed topper han listen med en verdi på ca. 1,9 milliarder kroner. Haaland følger på plassen bak med en verdi på 1,8 milliarder.