– Jeg knakk jo ankelen, og så kom jeg tilbake etter å vært ute i ganske nøyaktig tre måneder, innleder Daniel Karlsbakk.

Etter skadeoppholdet var han igjen tilbake på banen for 2er-laget til Bryne i slutten av september, men så skjedde det som ofte skjer etter lengre fravær fra fotballbanen.

– Når en er lenge ute, så dukker det fort opp andre ting. Jeg har i det siste slitt med lysken blant annet. Men status nå er at jeg så å si er i full trening, og jeg er veldig aktuell til Fredrikstad-kampen. Da håper jeg på å få spille.

Bryne ligger tre poeng foran Ull/Kisa som er på kvalifiseringsplass. Fredrikstad har fire poeng opp til andreplass som gir direkte opprykk. Det er som alltid mye å spille for i førstedivisjon, og lørdagens kamp er intet unntak.

– Det er jo dette jeg vil - å bidra mest mulig. Det er kjekt å endelige kunne komme på banen igjen, etter å ha vært ute nesten hele sesongen. Nå er det bare for meg å gjøre så godt jeg kan og bidra med mål og assist - alt som kan bidra til at vi holder oss i divisjonen, sier han før han avslutter:

– Det blir kjekt å spille foran fansen og B-gjengen.