↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

62 94 54 40

Besøksadresse

Grudevarden 51
4352 KLEPPE
  1. Beskrivelse

Om virksomheten i dag

Entrack AS er Norges største sted for nye og brukte deler til anleggsmaskiner.

Vi er også en av to importører av Kobelco gravemaskiner. Entrack er Norsk importør for Kobelco gravemaskiner i kyst-fylkene fra Aust-Agder i syd til Finnmark i nord i tillegg til Hedmark og Svalbard.

Et stort og innholdsrikt lager sørger for at vi er leveringsdyktige på de aller fleste slite- og forbruksdeler. Et bredt kontaktnett i inn- og utland gjør at vi hurtig skaffer frem ikke lagerførte varer.

Entrack A/S importerer i dag slitedeler fra flere av de store produsentene som Usco/ITR, Olofsfors AB, Metalogenia/MTG m.m. gummibelter fra Camso, Powertilt fra Helac USA, bytte motor/deler fra Tammer Diesel OY i Finland, verktøy fra tyske Carl Walter og batterier fra Banner i Østerrike, klyper fra svenske Intermercato i tillegg til originale og uoriginale reservedeler for Caterpillar, Atlas-Terex, Komatsu, Volvo, O&K, Fiat-Kobelco, Fiat-Hitachi, New Holland Kobelco og originaldeler til «True Blue» Kobelco. Vi leverer også understellsdeler til de fleste minigravere på markedet.

Vi forhandler Bondura/Boltex ekspansjonsbolter, Fleetguard filter, Castrol oljer, Klepp, Gjerstad og SB skuffer og hurtigfester, vendbare tenner, bolter og fronter.

Vi er også store på glass til de fleste typer anleggsmaskiner, leverer starter/dynamo, beltegir og hydraulikkpumper/motor.

Entrack omsetter også brukte anleggsmaskiner innenlands og på eksport.