↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

51 77 19 60

Besøksadresse

Jernbanegata 9
4340 BRYNE
  1. Beskrivelse

Velkommen til Bolig Partner Bryne!

BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har mer enn 20 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nærmere enn 9.000 hytte- og boligdrømmer for sine kunder. 

 BoligPartner er et offensivt selskap i vekst, og er en av Norges største boligbyggere. Selskapet er landsdekkende og har over 50 salgskontorer bestående av egeneide distriktskontorer og et omfattende forhandlernettverk. Totalt arbeider over 550 ansatte i BoligPartner og hos tilknyttede forhandlere. 

Vi har stort fokus på medarbeiderne våre og det å være en god arbeidsplass. BoligPartner har oppnådd sertifisering som en Great Place To Work-bedrift, og innen utgangen av 2019 er målet vårt å offisielt være en av Norges tre beste arbeidsplasser. 

Hovedkontoret ligger på Hamar, og her er også landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert. På hovedkontoret er alle støttefunksjoner og serviceavdelinger lokalisert, herunder administrasjonen, forhandleravdelingen, markedsavdelingen, innkjøp- og logistikk, teknisk avdeling, HR- og kommunikasjonavdelingen, avdelingen for produkt og arkitektur, IT, regnskap og finans.   Alle avdelinger jobber tett opp mot salgskontorene, og sammen leverer vi hus og hytter i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet i alle ledd.