Bryne starter med de samme 11 som i sju av de åtte seriekampene til nå denne sesongen. Så langt har trener Jan Halvor Halvorsen sluppet å bekymre seg for skader og karantener, og det er nok en av grunnene til at Bryne ligger på andreplass.

To spillere må passe seg med tanke på karantene; Josh Robson og Kristoffer Hay har tre gule kort hver, og må stå over neste kamp hvis de får et gult kort til.

Stjørdals-Blink slo Ranheim 1-0 for fem dager siden. Det var trøndernes andre seier i årts 1. divisjon. Begge seirene har kommet på hjemmebane. Borte har det blitt fire tap og en målforskjell på 3-14.

Mats Lillebo scoret vinnermålet mot Ranheim. Han fikk også rødt kort, og må dermed stå over kampen mot Bryne. Lillebo har scoret 113 mål på 169 kamper for Stjørdals-Blink, så det er nok en kar som blir savnet.

Bryne (4-3-3): Igor Spiridonov - Josh Robson, Kristoffer Hay, Rogvi Baldvinsson, Pål Aamodt - Andreas Dybevik, Henning Romslo, Bjarne Langeland - Robert Undheim, Joacim Holtan, Meinhard Olsen.

Innbyttere: Sondre Kyllingstad, Marius Andersen, Tobias Guddal, Oliver Rotihaug, Sixten Jensen, Vegard Aasen, Thierry Dabove og Tobias Bakken Dalbye.