For en uke siden gikk Bryne på et sviende og fortjent tap for Raufoss på bortebane. I den kampen gjorde Jan Halvor Halvorsen tre endringer i startelleveren, for å spare slitne bein.

Når Sogndal kommer på besøk i dag, er det den vanlige startelleveren som sendes på banen.

Brynes lag: Igor Spiridonov - Josh Robson, Kristoffer Hay, Rogvi Baldvinsson, Pål Aamodt - Andreas Dybevik, Henning Romslo, Bjarne Langeland - Robert Undheim, Joacim Holtan, Meinhard Olsen.

Innbyttere: Sondre Kyllingstad, Tobias Gudda, Marius Andersen, Oliver Rotihaug, Vegard Aasen, Sixten Jensen, Thierry Dabove og Tobias Bakken Dalbye.

Hos gjestene Sogndal er Bryne-gutten Tord Johnsen Salte høyre midtstopper i en 3-4-3-formasjon. Han forlot Viking til fordel for Sogndal i vår, og var etter det vi vet aldri aktuell for Bryne.

I forsvaret spiller Tord Johnsen Salte sammen med Sandnes-gutten Axel Kryger.

Sogndals store «stjerne» er 19 år gamle Sivert Mannsverk, som ble kåret til årets spiller i 1. divisjon i fjor. Midtbanespilleren blir stadig linket til de beste klubbene i Norge.

Sogndal har tapt for Jerv borte og spilt uavgjort mot Strømmen i sine to siste kamper. Eirik Bakkes mannskap har hatt en middels start på sesongen, med 12 poeng på de ti første kampene. Bryne har tatt 17 poeng.

Med seier vil Bryne få en god luke ned til det som regnes som en av opprykkskandidatene. Bryne skal forsøker å reise seg etter 1-4-tapet for Raufoss. I forrige hjemmekamp, mot Stjørdals-Blink, ble det en knepen 1-0-seier etter et selvmål.