– Vi hadde ikke sett for oss å nå så langt, så alt er bonus, smiler Bryne-trener Anton Ho.

I helga ledet han Bryne til en overbevisende 4-1-seier på bortebane mot Fyllingsdalen i kvartfinalen i J16-NM. Tonette Urdal Sivertsen scoret to av målene, mens Hanne Aarrestad Nesse scoret ett. Det fjerde var et selvmål.

Bryne startet ferden mot semifinale med seier over Viking og Madla i kvalifiseringen. Viking var favoritt, men Bryne «gunnet på» og vant 3-2. I første ordinære runde ble Gimletroll slått 5-0.

I semifinalen, som spilles søndag 29. september, er Malvik motstander. Bryne fikk nok en gang bortekamp, så det blir flytur til Værnes, en kort kjøretur fra Malvik.

Bryne har spilt uten Sandra Pallesen-Nygård (15) i J16-NM så langt. Om landslagsspilleren blir med i en eventuell semifinale, gjenstår å se. I det puslespillet må en ta med at Brynes damelag spiller seriekamp mot Viking i 2. divisjon dagen før.

– Vi har klart oss bra uten Sandra så lang. Vi får se hva vi gjør, sier Anton Ho, som synes det er stor stas at Bryne markerer seg på jentefotballkartet, og mener det er et resulatet av satsingen i klubben.

I den andre semifinalen møtes Stabæk og NM-favoritt Kolbotn.

Brynes lag i semifinalen: Vilde Kvalbein Fjogstad, Tonette Urdal Sivertsen, Frøya Sælevik Kjetland, Mina Hinnaland Kjetland, Vibeke Kvalbein Fjogstad, Hannah Søyland, Elena Drozdik-Stangeland, Victoria Hognestad, Iben Hobberstad Heskje, Hanne Aarrestad Nesse, Marthine Kråkenes Bjorland.

Innbyttere: Lene Refstie Eie, Tuva Mehus, Marlen Aarsvoll Horpestad, Ella-Linnea Keenan, Maya Schoenmaker-Henriksen, Kaisa Moene og Emma Eidsaunet.