Komiker Rune Bjerga tar av etter Haalands hat-trick

HARSELERER: Komiker Rune Bjerga, her utkledd som tidligere Borussia Dortmund-trener Jürgen Klopp, er i fyr og flamme over den makeløse prestasjonen til brynegutten Erling Braut Haaland, lørdag kveld.

HARSELERER: Komiker Rune Bjerga, her utkledd som tidligere Borussia Dortmund-trener Jürgen Klopp, er i fyr og flamme over den makeløse prestasjonen til brynegutten Erling Braut Haaland, lørdag kveld. Foto:

Det finnes knapt en sportjournalist i Europa som ikke har lirt av seg noen ord om hat-trick-helten lørdag kveld. Det er gull for en komiker som Rune Bjerga.

DEL

Under overskriften «Ting som blir skrevet på nettet denne helgen i anledning Erling Braut Haalands hat-trick», har Bjerga skrevet noen scenarioer på sin facebookside, i sin gjenkjennbare humoristiske tone.


Haaland plantesenter:

– Kom innom vårt plantesenter og kjøp Braut Haaland-jord fra områdene rundt barndomshjemmet til Erling.

CirkleK.no:

– Det er vi som selger Haaland-pølsa. 3 pølser i 1 brød: kom innom, da vel!

Haaland barnehage.com:

– Åpent hus på mandag. Kom innom og se knaggen Erling Braut Haaland hang fra seg klærne på, da han gikk her.

Hår og hud-klinikken:

– Kom inn for Braut Haaland-brazilian wax på spetakkelfjøra. 3 for prisen av to.

«Eksklusivt intervju»

Heller ikke Jærbladet eller Nettavisen, som er fra samme konsern, Amedia, og derfor deler stoff, slipper unna harselasen.

Nettavisen:

– Eksklusivt intervju: Vi har snakket med firmenning til naboen til bestemoren til Erling Braut Haaland.

Jærbladet:

– Haaland hadde aldri vært i nærheten av dette nivået, hadde han kommet fra Stavanger eller Sandnes. Det er i jorda på Jæren at spirene gror, ikke i asfalten.

Viktigste ikke å vinne?

Bjerga skriver også hvordan han ser for seg Steinerskolen vil omtale Haaland, som du lese nedenfor – eventuelt kan du lese om hvordan Braut Haaland nærmest på egen hånd kjørte over stakkars Augsburg, og til og med se målene.

Steinerskolenytt.no:

– Det er veldig imponerende et Erling Braut Haaland klasker inn hat-trick i debuten, men det viktigste er å delta, ikke vinne.

Snudde kampen

For ordens skyld: Borussia Dortmund vant kampen 5-3, etter at Braut Haaland hadde entret banen på stillingen 1–3.

Den tyske storavisen Bild, har Dagbladet fanget opp, brukte overskriften «Hattrick. Heiland. Haaland», som betyr «Hat trick. Frelseren. Haaland.»

Artikkeltags