Haaland som toppscorer gir 351 i odds

Spillselskap mener at ingenting er helt umulig, men slår fast at det er svært usannsynlig at Erling Braut Haaland blir toppscorer i årets Bundesliga.

DEL

- Haaland er 15 mål bak Robert Lewandowski og Timo Werner. Det er mye å ta igjen på bare en halv sesong, sier Adrian Haugskott, som jobber med odds for NordicBet, i en pressemelding.

Både Lewandowski (Bayern München) og Werner (RB Leipzig) står med 20 mål på 18 kamper, mens Haaland har scoret fem på sine to innhopp for Borussia Dortmund – tre i debutkampen mot Augsburg og to i hjemmedebuten mot Köln fredag kveld. Totalt har han spilt snaut 60 minutter i Bundesliga.

– Han har fått en fantastisk start på karrieren i Tyskland, men at han skal opprettholde dette scoringssnittet har våre oddssettere null tro på, sier Haugskott i pressemeldingen.

Både Bayern München og RB Leipzig spiller kamp i dag, lørdag, og skulle Lewandowski eller Werner, vil oddsen på Erling Braut Haaland som toppscorer gå opp.

Før kampene har Nordic Bet satt oddsen på Haaland til 351.

– Det tilsvarer at vi vurderer sannsynligheten for at han skal klare det som 0,28 prosent. I fotball er ingenting umulig, og vi har tatt feil før. Men vi blir svært, svært overrasket om han klarer det, sier Haugskott i pressemeldingen.

Robert Lewandowski gir til sammenligning en odds på 1,55, mens Timo Werner gir en odds på 2,40.

Her kan du få et gjensyn med Erling Braut Haalands fem scoringer for Borussia Dortmund i tysk Bundesliga:


Artikkeltags