Braut Haaland får superoppgradering på populært fotballspill

SUPEROPPGRADERING: Erling Braut Haaland har vanligvis en "rating" på 73 i FIFA 20, men oppgraderes gjennom "Future Stars"-serien til 92.

SUPEROPPGRADERING: Erling Braut Haaland har vanligvis en "rating" på 73 i FIFA 20, men oppgraderes gjennom "Future Stars"-serien til 92. Foto:

Målmaskinen fra Bryne blir en av FIFA 20s beste angripere.

DEL

Scoringene har nærmest kommet på bestilling for 19 år gamle Erling Braut Haaland etter at han for første gang ikledde seg den gule Borussia Dortmund-drakten like etter årsskiftet.

Det har generert en enorm interesse for den tidligere Bryne-spissen, som nevnes av den ene internasjonale avisen, etter den andre.

Blant spillets beste angripere

Og ikke nok med at prestasjonene på banen merkes på spissens markedsverdi og internasjonale renommé, nå tyr også Electronic Arts, utgiveren av det populære fotballspillet FIFA 20, til en oppjustering av målmaskinens virtuelle spillerprofil, og gjør han til en av spillets beste angrepsspillere.

FIFA-serien har pågått siden 1993-utgivelsen av "FIFA International Soccer", og er regnet for å være det største og mestselgende sportsspillet på markedet.

I modusen "FIFA Ultimate Team" setter spilleren sammen et fotballag ved hjelp av å bruke mynter han eller hun tjener i spillet, og jo flere mynter man besitter, jo sterkere mannskap kan man mønstre. Fotballspillerne er representerte ved ulike "Ultimate Team-kort", som på en enkel og effektiv måte oppsummerer spillerens egenskaper og ferdigheter.

Bedre enn Mbappé, Salah, De Bruyne og Hazard

Nytt av året er serien "Future Stars". Dette er spillutviklerens måte å fremme unge, fremadstormende spillere som har hatt ekstra gode prestasjoner den siste tiden, og som har potensiale til å bli noen av verdens beste fotballspillere. Og det er her at Borussia Dortmund-spissen, sammen med andre klassespillere som Mason Greenwood, Gabriel Martinelli og Callum Hudson-Odoi blant annet, har fått anerkjennelse.

Erling Braut Haaland har vanligvis en rating på 73 i spillet, men har, med oppgraderingen et nytt kort på hele 92. Det sidestiller han med tilsvarende kort for spillere som Inters Lautaro Martinez og Atletico Madrids João Félix.

Det er også samme "rating" som på PSG-superstjernen, Neymars vanlige kort, og det er også høyere en det man finner på "standard"-kortene til Kylian Mbappé (89), Mohamed Salah (90), Kevin De Bruyne (91) og Eden Hazard (91).

– Kommer til å åpne noen ekstra pakker

I et presseskriv fra Electronic Arts, opplyses det om at YouTube-personligheten Randulle og fotball-freestyleren Tobias Becs dro til Dortmund for å intervjue Haaland, som hadde følgende å si om sin nye "rating":

– Jeg er veldig fornøyd med en FIFA Ultimate Team-rating på 92, så jeg kommer nok til å åpne noen ekstra pakker når det nye kortet blir tilgjengelig. Det er alltid gøy å få en pakke med et av kortene mine i, sier han.

"Future Stars - Team Two"-kortene ble gjort tilgjengelige på FIFA 20 fredag kveld.

FREMTIDIGE STJERNER: "Future Stars"-serien på FIFA 20 fremmer unge spillere som viser stort potensiale.

FREMTIDIGE STJERNER: "Future Stars"-serien på FIFA 20 fremmer unge spillere som viser stort potensiale. Foto:

Artikkeltags