Det melder bransjebladet Kampanje tirsdag formiddag.

– Etter samtaler med Warner Bros. Discovery om mulige roller i selskapet, har vi nå kommet frem til at tiden er inne for å skille lag, sier Espen Skoland til Kampanje.

– Jeg har vært i selskapet i 12 år, og hatt ulike lederstillinger både her i Norge og internasjonalt. Jeg har fått med meg verdifulle erfaringer jeg nå håper å kunne bruke andre steder, og gleder meg veldig til å prøve noe nytt, blir han sitert på videre.

Skoland har vært både direktør for det norske Discovery-kontoret og ansvarlig redaktør for TVNorge. I september 2020 gikk han i tillegg inn i rollen som kommunikasjonsdirektør for Discovery i Europa, Midtøsten og Asia.

Den utflyttede lyebuen har steget jevnt og trutt i gradene siden han kom fra kommunikasjonsbyrået Geelmuyden. Kiese og begynte som kommunikasjonsdirektør i Discoverys norske avdeling i 2010. 

I 2017 fikk han rollen som kommunikasjonsdirektør for hele Norden. I 2019 fikk han i tillegg ansvaret som operativ leder for hele den norske virksomheten – inkludert redaktøransvaret i TV Norge. 

«Etter det Kampanje kjenner til skal Skoland ikke ha noen ny jobb å gå til», skriver bransjebladet tirsdag.

Det har vært flere store endringer i Warner Bros. Discovery-ledelsen etter fusjonen mellom Discovery Communications og Warner Media tidligere i år

Les også

Espen har sittet over et år på hjemmekontor og gråter innvendig om han får servert vegetartaco