Torfinn Edland, Rosseland BK.

Hvordan har frafallet vært gjennom koronaperioden?

– Vi har ikke hatt noe frafall av betydning. Det er minimalt både for barn og voksne. Vi prøver så godt vi kan å holde motet opp og engasjere dem.

Hva betyr de nåværende restriksjonene for dere?

– Det som har vært tungt for oss er at vi ikke har fått lov å drive idretten slik vi ønsker, med kravet om avstand og alt dette. Det er det som skaper problem for oss.

Hvilken bønn har du til myndighetene?

– Vi håper at vi kan få trene som normalt. Det er litt kunstig å holde på slik som vi holder på nå, med at ungene ikke får reise på turneringer og voksne ikke får trent skikkelig. Det blir litt halvhjerta.

Hva har koronarestriksjonene og avlysninger fått å si for økonomien til idrettslaget?

– Nå har sponsorene vært veldig gilde med oss og holdt stand, så blir jo utgiftene mindre uten turneringer og reiser, så økonomien er ganske god sånn sett.

Hvordan vil du oppsummere fjoråret?

– Det var et bra år, tross alt. A-laget i fotball kom på 5. plass, så det er vi fornøyd med. Det var et godt år for Rosseland BK.

Hva er det beste som skjedde for idrettslaget i 2021?

– Det må være den 5. plassen for A-laget sin del. Det at vi er med i kvalifisering til norgesmesterskapet dette året, så det er gøy. Så var det fint å se ungene kose seg med idretten under gjenåpningen.

Hva er dine håp for 2022?

– Håpet er at vi får kjøre en full og normal sesong for både barn og voksne. At vi får trene normalt og reise på turneringer, så håper jeg selvsagt koronaen forsvinner, og jeg må bare oppfordre alle til å vaksinere seg slik at vi blir ferdig med dette.