Få et tilbakeblikk på ukas treningsøkter

For å bryte opp lange dager foran PC-skjermen, gir Jærbladet deg et kvarters trening rett til hjemmekontoret.
Publisert

Klokken 11:30-11.45 sender vi direkte fra Jærbladets lokaler. Hver hverdag fra 6. til 15. januar stiller ulike kvalifiserte instruktører opp for å vise deg ulike øvelser med egen kroppsvekt som eneste manual. Treningskvarteret er på lavterskelnivå, og passer for alle.

I helgen sender vi ikke noen direktesendte treningsøkter, men om du likevel vil ta deg en økt, finner du ukas treningsøkter her.

Onsdag 6. januar: Lars Zachariassen

Lars Zachariassen er fysioterapaut og eier av treningssenteret Robust på Bryne. Han kickstartet Jærbladets hjemmetrening onsdag.

– Dette er et veldig kult konsept å være med på i en tid hvor mange sitter på hjemmekontor. Nå har jeg laget en kort økt som du kan være med på. Vi starter veldig rolig, og økten passer for alle, sier Zachariassen i sendingen.

Økten hans finner du her:

For å bryte opp lange dager foran pc-en innenfor husets fire vegger, vil Jærbladet de to neste ukene gi deg et kvarters trening rett hjem i stua.


Torsdag 07. januar: Marianne Selmer

Marianne Selmer er fysioterapaut og personlig trener på Robust treningssenter.

– Jeg vet at det er mange som sitter på hjemmekontor og har roligere dager enn normalt. Derfor tenkte jeg at jeg skulle være med å bidra til å få litt fysisk aktivitet i hverdagen. Bli med meg, så skal vi gå gjennom noen enkle øvelser, sier Selmer i sendingen.

Økten hennes finner du her:


Fredag 08. januar: Ranita Lund

Ranita Lund er fysioterapaut og eier av Jæren Sportmed.

– Dette er en økt til alle dere på hjemmekontor, og for alle som ikke kommer seg ut på treningssentre. Siden det er fredag, skal jeg ha en liten oppvarmingsøkt med musikk, sier Lund i sendingen.

Økten hennes finner du her:


Bli med!

Følg @jaerbladet på Instagram og tagg oss med #HeleJærenTrener for å dele innsatsen din med oss! Du kan også sende inn bilder og video til oss på Facebook.

Artikkeltags