Frøyland og Varhaug skal kjempe om plass i cupen

TOK LEDELSEN MOT VIKING: Tommy Tønnesen (f.v.), Sigbjørn K. Skjæveland, Ola Rønningen og målscorer Morten Karlson etter at Frøyland tok ledelsen mot Viking i cupen i fjor. Tommy Høiland (i blått) var ikke like begeistret

TOK LEDELSEN MOT VIKING: Tommy Tønnesen (f.v.), Sigbjørn K. Skjæveland, Ola Rønningen og målscorer Morten Karlson etter at Frøyland tok ledelsen mot Viking i cupen i fjor. Tommy Høiland (i blått) var ikke like begeistret Foto:

Første kvalifiseringsrunde er satt opp.

DEL

Som vanlig skal et par lokale lag kjempe om plass i hovedrundene i NM, hvor det potensielt ligger en riktig så attraktiv motstander.

Frøyland skal spille på bortebane mot Austrått, mens Varhaug har fått hjemmekamp mot Eiger i den første av to kvalifiseringsrunder.

Frøyland og Varhaug spilte i samme pulje i 4. divisjon i fjor, hvor Frøyland var best av de som endte på en klar 2. plass. Varhaug gjorde sine saker bra selv og endte på 4. plass.

Under den første kvalifiseringsrunden vil trolig Frøyland være store favoritter mot Austrått, mens Varhaug har langt tøffere motstand mot et Eiger som ikke var langt unna å rykke opp til 3. divisjon i fjor.

I fjorårets NM-kvalifisering møttes de to lagene i denne runden, da var det Frøyland som vant kampen og tok seg senere inn i 1. ordinære NM-runde hvor de møtte Viking. Der tok de også ledelsen, men tapte til slutt 1-3, mot det som til slutt ble vinnerne av hele norgesmesterskapet.

Her er hele oppsettet for lagene i Rogaland, kampene må spilles innen 20. mars:

Varhaug – Eiger

Brodd – Hana

Vardeneset – Madla

Hinna – Staal Jørpeland

Vaulen – Ålgård

Austrått – Frøyland

Randaberg – Riska

Kopervik – Åkra

Artikkeltags