Brennhet Braut Haaland scoret mot Liverpool

19-åringen brukte bare fire minutter på å score da Salzburg tapte 3-4 på Anfield.

DEL

Han gjør det igjen.

Erling Braut Haaland fortsetter der han slapp da han gjorde hat-trick mot Genk i forrige Champions League-runde og scoret like greit på mytiske Anfield, da Salzburg gjestet Liverpool onsdag kveld.

De rødkledde fra Merseyside var sett på som store favoritter før oppgjøret, og alt så ut til å gå etter planen for Jurgen Klopps menn som banket inn tre scoringer på de første 35 minuttene.

Men gjestene fra Østerrike ville det annerledes og seks minutter før pause reduserte Hwang Hee-chan til 1-3 for Salzburg.

Da lagene kom ut etter sidebyttet var det et revitalisert Salzburg-lag som såg langt piggere ut enn det hadde gjort tidligere i oppgjøret, og da kampuret passerte 56 spilte minutter dunket Minamino inn 2-3 for gjestene.

BRENNHET: Spisskometen fra Jæren fortsetter der han slapp og scoret 3-3-målet for Salzburg i møtet med Liverpool.

BRENNHET: Spisskometen fra Jæren fortsetter der han slapp og scoret 3-3-målet for Salzburg i møtet med Liverpool. Foto:

Minuttet senere var det duket for Braut Haaland, og spisskometen fra Jæren brukte ikke mer enn knappe fire minutter før han satte inn 3-3 for gjestene, 19-åringens fjerde fulltreffer på to kamper i verdens gjeveste klubbturnering.

Men dessverre for gjestene har Liverpool en matchvinner i Mohamed Salah og egypteren ble til slutt den store helten for hjemmelaget da han satte inn 4-3-scoringen, og det ble også siste mål i oppgjøret.

Liverpool og Salzburg står begge med tre poeng etter to kamper.

Artikkeltags