Mahmoud Dahoud ble matchvinner i siste ordinære spilleminutt. Scoringen satte punktum for en sen og mesterlig opphenting fra gjestene i Frankfurt.

Den colombianske spissen Rafael Santos Borré så lenge ut til å bli dagens mann for hjemmelaget. I første omgang henviste han Haaland til en statistrolle i kampen.

Borré brukte kun et kvarter på å sende Frankfurt i ledelsen. Spissen forlenget et frispark mot mål, og kunne fornøyd se at Dortmund-keeper Gregor Kobel ikke var hundre prosent patent ved den anledningen.

Ni minutter etter ledermålet var Borré frampå igjen. Colombianeren snappet ballen i Dortmund-feltet og hamret den i mål.

Haaland anonym

Vondt kunne også raskt blitt til enda verre for Haalands klubb. Like etter banket Frankfurt-midtstopper Tuta ballen hardt i stolpen. Dermed slapp gjestene med skrekken ved den anledningen.

Erling Braut Haaland ble for det meste pakket godt inn av hjemmelagets forsvarsspillere, men etter en drøy time kom nordmannen til sin første store mulighet. Skuddet fra god posisjon gikk utenfor.

Med 19 minutter igjen slo rogalendingen den målgivende pasningen da Thorgan Hazard tente håpet om Dortmund-poeng med sin 1-2-redusering. Lenge så det ut til å bli et trøstemål.