Jærbuen slapp til i det 63. minutt og erstattet Donyell Malen på spissplassen. Det ble ikke scoring på Haaland i hans første opptreden siden 22. januar. En muskelskade har nektet 21-åringen spilletid.

Marius Wolf ble matchvinner i Dortmunds knepne hjemmeseier mot en nedrykkstruet motstander. Han styrte inn 1-0 på et hardt og presist innlegg fra Thorgan Hazard etter en halvspilt første omgang.

Scoringen kom i kjølvannet av et frispark. Vertene holdt trykket oppe, og stjerneskuddet Jude Bellingham fikk rom til å løfte ballen ut til Hazard på høyrekanten. Det gikk så fort at Arminia Bielefeld ikke greide å avverge faren, og foran mål var Wolf nådeløs.

Dortmunds norske storscorer var aldri nær nettsus i sin første kamp på 50 dager, men det var Giovanni Reyna. Amerikaneren, som entret banen samtidig som Haaland, skjøt til side for mål i sluttminuttene. Haaland satte ham opp i den situasjonen.

Haalands tilbakekomst er godt nytt for Norges landslagssjef Ståle Solbakken. Han skal tirsdag presenterte troppen til hjemmekampene mot Slovakia (25/3) og Armenia (29/3). Spørsmålet er om Dortmund vil slippe målmaskinen så tidlig etter en skade.

Det bygger seg opp til en spennende tittelkamp i Bundesliga. Borussia Dortmund har kun ett tap på sine åtte siste seriekamper. Tabelltoeren er sju poeng bak Bayern München med én kamp mindre spilt. Serielederen spilte 1-1 mot Hoffenheim lørdag.