Nærbø møter bunnlaget - Rune Haugseng advarer

MØTER BUNNLAGET: Nærbøs trenerduo, Rune Haugseng og Marc Uhd (i bakgrunnen), tar spillerne med seg til Lier utenfor Drammen lørdag. Spillerne på benken er Mike Würtz Lønne (f.v.), Stian Vigre, Tord Aksnes Lode og Tord Haugseng, som vi skimter mellom de to trenerne.

MØTER BUNNLAGET: Nærbøs trenerduo, Rune Haugseng og Marc Uhd (i bakgrunnen), tar spillerne med seg til Lier utenfor Drammen lørdag. Spillerne på benken er Mike Würtz Lønne (f.v.), Stian Vigre, Tord Aksnes Lode og Tord Haugseng, som vi skimter mellom de to trenerne. Foto:

Fold-St. Hallvard har bare tatt fire poeng i eliteserien til nå, men mot Nærbø får de spille på sin gamle hjemmebane.

DEL

Onsdag kveld tapte Fold-St. Hallvard med 15 mål mot Kolstad i Trondheim. 37-22 er et stygt resultat, men det lyver kanskje litt.

– Fold hadde en fryktelig reise til Trondheim. Spillerne som tok minibuss ble stående fast på fjellet, og de måtte overnatte. Både de og spillerne som tok fly kom fram rett før kampstart. Derfor legger vi ikke noe i det resultatet, sier Nærbø-trener Rune Haugseng, som ble oppdatert om situasjonen av Fold-trener Robert Hedin før kampen i Trondheim.

Det hører med til historien at Folds to toppscorere, John Axel Amadeus Rittemar Hedin og Jørgen Jansrud, ble tatt av banen tidlig mot Kolstad, trolig for å spares til kampen mot Nærbø. De to kom ikke på scoringslista mot serielederen.

På toppen av det hele måtte Fold-spillerne ta minibuss hjem natt til torsdag.

Revy i Stavanger

Nærbøs oppladning har vært en helt annen, men ikke slik den pleier å være. Fredag kveld var spillerne på revy på Stavangeren, invitert av Aarbakke.

– Vi pleier å trene kvelden før kamp, men det blir kjekt å prøve noe annet. Vi var ferdige med forberedelsene på torsdagens trening, og så må spillerne takle en litt annen inngang til kamp, sier Haugseng, som håper og tror at spillerne ikke går i undervurderingsfella.

Vil forsvare 6.plassen

– Det er alltid en fare for undervurdering, men dette har vi holdt på med siden guttene var små, og vi prøver å jobbe med det hver dag. Jeg håper vi kan forsvare og vise at vi fortjener den tabellplasseringen vi har nå. Vi vet at Fold-spillerne gleder seg til å være tilbake i sin gamle hall, Reistad Arena, i kampen mot oss, forteller Rune Haugseng.

Fold-St. Hallvard har spilt hjemmekampene sine i Rykkinhallen i Bærum denne sesongen.

Nærbø må trolig klare seg uten målvakt Vegard Bakken Øien også i denne kampen. Han har en skade i foten, og stod over hjemmekampen mot Runar for en uke siden.

Artikkeltags