Gå til sidens hovedinnhold

Her er den nye sentrumslederen på Bryne

Artikkelen er over 1 år gammel

Kenneth Lia (46) er ansatt som ny leder av Bryne Næringsforening.

Lia overtar etter Christian Stabel, og starter fast i jobben 15. april.

– I perioden frem til oppstart vil Lia bli engasjert i diverse prosjektarbeid, melder Bryne Næringsforening i en pressemelding.

Lia har selv drevet MX Sport-butikken på Bryne en årrekke, frem til den ble nedlagt i fjor vår. Han er dermed godt kjent i handels- og næringsvirksomhetene på Bryne. Lia har også hatt sentrale roller i Jærdagen/Jærnåttå og Potefestivalen, som er de store handelsaktivitetene Bryne Næringsforening leder.

– Han vil få ansvar for oppfølgingen av næringsforeningens 250 medlemsbedrifter samt Jærdagen/Jærnåttå, Potetfestivalen, Livsgledefestivalen, Gatefest på Bryne og isbanen på torget. Han vil også ha hovedansvar for næringsforeningens engasjement i utvikling av sentrum og industriområder, løpende dialog med Time kommune og pressen samt kommunens lag og organisasjoner, heter det i pressemeldingen.

Bryne Næringsforening står også for en rekke egne informasjonstiltak gjennom sosiale medier, digitale nyhetsbrev og nettsiden bryne.no. I tillegg arrangerer foreningen ulike treff.

Les også

Sportsbutikk på Bryne legg ned

Les også

Christian Stabel gir seg som daglig leder i Bryne næringsforening