(Sandnesposten)

Denne hytta på Nordre Sandalsholme i Lutsivatnet kommer med et temmelig uvanlig tilbud. Her får man hele holmen på 15 mål med på kjøpet til rett under 3,5 millioner kroner.

Svært sjeldent

Det er Eiendomsmegler1 som har fått i oppdrag å selge hytta.

– Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet på Lutsivatnet. Her kan man utfolde seg fritt uten sjenerende innsyn fra nabo, sier eiendomsmegler Helge Stangeland til Sandnesposten.

– Det er ikke så ofte slike muligheter byr seg. Spesielt ikke så store holmer. Det er noen år siden sist en sånn holme lå ute til salgs, legger han til.

Hytta er på 35 kvadratmeter og ett soverom. Første etasje består av kjøkken, bad, stue og soverom. Hemsen er ikke målbar grunnet for lav takhøyde, men er i dag innredet med seks sengeplasser. Det er laget en brygge ved vannet der man kan bade og legge til båt, og fra holmen har man tilgang til hele Lutsivassdraget:

– Med båt og kajakk har man tilgang til hele denne naturperlen. Dette gjør at man får fullt utbytte av hytta i korte helger så vel som i hele sommerhalvåret, sier Stangeland.

Stor interesse

Hytta har bare ligget ute noen dager på Finn.no, men allerede er det mye interesse rundt det unike tilbudet:

– Det er stor interesse nettopp fordi det er så sjeldent slike hytter kommer til salgs. Det er mange som drømmer om noe sånt og mange venter nok på sin mulighet, men som alltid må vi vente til visning før vi kan si eksakt interesse.

– Man får låne båt og redningsvest av oss for å komme på visning, men ellers er det jo ganske normalt, legger han til lattermildt på spørsmål om hvordan en visning på holmen foregår.

Interessen i hyttemarkedet er stor, spesielt for sommeren 2020 hvor flere velger norgesferie. I Sandnes er det i dag 37 hytter ute til salgs på finn.no, med priser fra 490.000 kroner og opp til 8,3 millioner kroner.