Det er klart for årets første kamp i Toppserien. Klepp får besøk av Arna-Bjørnar, og til tross for en tøff vinter og vår, har hjemmelaget god tro på tre poeng.

Erin Greening er ikke hundre prosent klar etter å ha fått en smell, og dermed får Ingeborg Lye Skretting sjansen fra start på høyre vingback mot Arna-Bjørnar.

18-åringen fra Varhaug både startet og scoret i serieavslutningen mot Rosenborg i desember i fjor, og takker helt sikkert ikke nei til ny scoring i dag.

Ellers er Klepp-laget som forventet. I mål står Kathrine Larsen, for første gang i Toppserien.

Nikola Orgill går rett inn på høyre stopperplass i det som blir hennes aller første kamp for Klepp. Hun har tidligere spilt i Toppserien for Kolbotn..

Helene Broch debuterer i Toppserien etter overgangen fra Viking tidligere i vår. På topp spiller Kristina Maksuti i Toppserien for første gang.

Ellers merker vi oss at det er tre akademispillere på benken: Cecilie Mjelde, Heidi Byberg og 16 år gamle Tilja Ellingsen fra Orre.

Klepp (3-5-2): Kathrine Larsen - Nikola Orgill, Susanne Vistnes, Emma Braut Brunes - Ingeborg Lye Skretting, Marie Hella Andresen, Mille Aune, Marie-Yasmine Alidou d’Anjou, Helene Broch - Kaja Karlsen, Kristina Maksuti.

Innbyttere: Amalie Kolnes, Tilja Ellingsen, Erin Greening, Cecilie Mjelde, Heidi Byberg, Julie Austdal og Ine Tveit.

Du kan se kampen direkte her.