Hå Høyre ønsker å vinne neste lokalvalg, og ser da på Trond Knutsen som den beste ordførerkandidaten vi kan stille med. Hans brede erfaring og nettverk, ikke bare fra politikken, men også fra idrett og næringsliv, vil være et perfekt utgangspunkt. Det når Hå Høyre nå skal bygge det som skal bli et vinnerlag i neste lokalvalg, og som vi da ønsker at Trond blir kaptein for. Vi er derfor svært glade for at Trond Knutsen har takka ja til å stille til valg for Hå Høyre i 2023, og det er en samlet nominasjonskomite som innstiller han som vår ordførerkandidat, sier leder av nominasjonskomiteen, Jan Erik Tuen, i en pressemelding.

Kunne ikke si nei

Selv uttaler hovedpersonen følgende:

– Å stille som ordførerkandidat ble etter hvert en utfordring jeg ikke kunne si nei til. Hå kommune er en godt styrt kommune med dyktige folk i alle ledd. Jeg ønsker å takke nominasjonskomiteen for tilliten, og gleder meg til å være med i den videre prosessen inn mot kommunevalget i 2023, sier han.

Knutsen har tidligere representert Høyre i to perioder som 1. vararepresentant til kommunestyret. Deretter ble han valgt inn i kommunestyret for Nærbølista i tre perioder. Første periode i utvalg for tekniske saker og næring og så to perioder i formannskapet. Han har hatt pause fra politikken den inneværende perioden.

Aktiv i idrettslaget

Trond Knutsen bor på Nærbø, er gift og har to voksne sønner. Han har vært, og er fortsatt aktiv i Nærbø IL, som leder for håndballgruppa og medlem av hovedstyret. Han er også styreleder i Norsk topphåndball, som er en interesseorganisasjon for eliteklubbene.

– Jeg har vært heldig og fått være med på en fantastisk reise og en flott utvikling med håndballgruppa i Nærbø de siste åtte-ni årene, uttaler han, og fortsetter:

– Hovedårsaken for mitt engasjement i lokalpolitikken er at Hå kommune skal være ein god kommune for alle den involverer, sier en topp motivert Trond Knutsen.

Nominasjonskomiteen består av Dagne Skjærpe Aksnes, Einar Vigrestad og Jan Erik Tuen (leder) og nominasjonsvalg av ordførerkandidat skjer mandag 30. mai.