Bon Jovi sørger for 28 ekstratog på Jærbanen

FULLT HUS: Lørdag skal Bon Jovi lage fest for et fullsatt stadion i Stavanger. Bildet er fra en konsert på Koengen i Bergen i 2013.

FULLT HUS: Lørdag skal Bon Jovi lage fest for et fullsatt stadion i Stavanger. Bildet er fra en konsert på Koengen i Bergen i 2013. Foto:

Vy setter opp ekstratog og kjører med doble togsett for å få konsertfolket til og fra Viking stadion.

DEL

Førstkommende lørdag, 8. juni, er det Bon Jovi-konsert på Viking stadion. Det er solgt 25.000 billetter og konserten er helt utsolgt.

For å minimere køene på veiene setter Vy opp 28 ekstratog.

– Før konserten kjører vi 21 ekstratog, og i tillegg kjører vi med doble togsett på flere avganger. Dette gir 9000 ekstra seter før konserten, sier markeds- og kommunikasjonssjef Dag Brekkan i Vy tog Sør.

Totalt settes det opp 14.000 ekstraseter til og fra konserten og totalt 28 ekstratog, opplyser Brekkan.

– Det at konserten er på en lørdag gjør at vi har bedre kapasitet enn vanlig. Vi setter derfor opp det vi har av ekstra tog og vogner for å få konsertdeltakerne fram, understreker han.

– Vi håper selvsagt at flest mulig benytter seg av det gode og miljøvennlige kollektivtilbudet. Gjør konsertdeltakerne det, blir det fremkommelig på veiene for andre som ikke skal på konserten, sier markeds- og kommunikasjonssjefen.

Artikkeltags