Amedia har sikret seg rettighetene til å vise 50 kamper fra vinterens treningskamper i Marbella, der Bryne skal i aksjon sammen med andre topplag for Norge og andre land.

For Brynes del står kampen mot FC Honka 5. mars på den foreløpige kjøreplanen.

Som abonnent på Jærbladet kan du se så mange kamper du ønsker. Det samme gjelder øvrige fotballkamper i vinter og annen spennende toppidrett innen blant annet ishockey, håndball og langrenn.

Vinterkampene er bare starten på et omfattende fotballtilbud gjennom sesongen.

– Aldri før har vi gitt våre fotballinteresserte lesere et bedre og større tilbud av direktesendte kamper enn det vi vil gjøre i 2023, sier Jærbladets redaktør Kirsten Marie Myklebust.

– Alle som heier på Bryne, men ikke har mulighet til å gå på stadion eller reise på bortekamper, kan likevel følge hvert eneste spark på ballen direkte hos oss. Vi vil gi dere spenningen og fotballgleden direkte mens den foregår, legger Myklebust til.

Amedia har fra denne sesongen inngått avtale om partnerskap med TV 2 og Norges Fotballforbund (NFF) om fotballrettigheter for de fem neste sesongene. Derfor kommer Jærbladet, i likhet med over 100 andre Amedia-lokalaviser i Norge, til å tilby +Alt-abonnentene et utvidet tilbud av direktesendte fotballkamper.

Jærbladet kommer til å sende 75 kamper fra Eliteserien, alle kamper fra 1. divisjon, 2. divisjon, 3. divisjon, 1. divisjon kvinner, cupfotball og mange andre spennende oppgjør i serier og cuper. Til sammen får du tilbud om å se tusenvis av kamper på Direktesport-plattformen hos oss.

For å få tilgang til alle de direktesendte kampene, må du være +Alt-abonnent, som i tillegg til å gi tilgang til Jærbladet og Direktesport-plattformen også gir tilgang til mer enn 80 norske lokalaviser og podkast-plattformen Untold.