Gå til sidens hovedinnhold

Jærbladet inviterer til digital 17. mai-feiring

Artikkelen er over 1 år gammel

Virusrestriksjoner fører til det som kommer til å bli en historisk nasjonaldagsfeiring. I den anledning ønsker vi i Jærbladet å tilby våre lesere en digital opplevelse utenom det vanlige.

Tomme paradegater, digitale folketog og alternative hjemmeløsninger.

Årets 17. mai-feiring kommer til å gå ned i historiebøkene som en av de mest spesielle i moderne norsk historie. Koronaviruset og tiltakene det har brakt med seg, vil føre til en helt annerledes feiring enn den man er blitt vant til.

Vi i Jærbladet ønsker derfor å invitere våre lesere til en heldigital 17. mai-sending.

Denne vil bestå av innhold fra samtlige jærkommuner, Klepp, Time og Hå, hvor kommuneprodusert innhold vil bli krydret og satt sammen med videomateriale fra ulike organisasjoner, enkeltpersoner, og det vi produserer selv.

Brenner du inne med et godt 17. mai-tips? Eller har du kanskje allerede planlagt noe kreativt? Det vil vi veldig gjerne høre mer om!

Send oss en mail på redaksjon@jbl.no, eller ta kontakt på vår tipstelefon 400 07 900. Du kan også sende oss en melding på vår Facebook- eller vår Instagram-konto.

Vi ønsker for øvrig også 17. mai-relatert videoinnhold til direktesendingen vår. Om det så er av generelle forberedelser før dagen, hvordan en ville gått kledd i folketoget, en videosnutt fra korpsøvingen, eller innspurten i kakebakingen.

Send oss en videosnutt her.