Jærbladet inviterer til korona-nettmøte med ordførerne i Klepp, Time og Hå

SVARER PÅ DINE KORONA-SPØRSMÅL: Jonas Skrettingland fra Hå kommune (t.v), Sigmund Rolfsen fra Klepp kommune og Reinert Kverneland fra Time kommune svarer på dine spørsmål knyttet til koronapandemien og kommunenes håndtering av denne.

SVARER PÅ DINE KORONA-SPØRSMÅL: Jonas Skrettingland fra Hå kommune (t.v), Sigmund Rolfsen fra Klepp kommune og Reinert Kverneland fra Time kommune svarer på dine spørsmål knyttet til koronapandemien og kommunenes håndtering av denne. Foto:

Lurer du på hvordan din kommune håndterer koronaepidemien? Still ditt spørsmål til ordførerne i de tre jærkommunene under tirsdagens nettmøte på jbl.no

DEL

Du kan legge igjen ditt spørsmål nederst i saken.

Det fryktede koronaviruset har for alvor begynt å feste seg i det norske samfunnet, og med regjeringens hastetiltak har både store og mindre kommuner fått kjenne effektene på kroppen.

I skrivende stund er det registrert sju dødsfall i Norge og over 2000 rapportere smittetilfeller. På Jæren kan Time kommune vise til ti koronasmittede, Klepp kommune fire og Hå kommune fire.

Langstrakte Jæren lider i stor grad samme skjebne som resten av Norge, og også her er en rekke virksomheter stengt og bare noen velger å fortsatt holde åpent. Flere bedrifter ser seg nødt til å permittere ansatte, og mange vil nok få det tøft med å komme seg gjennom denne perioden.

Ringvirkningene for kommunene, Klepp, Time og Hå er fortsatt ikke endelig kartlagt. Dette da smittesituasjonen utvikler seg nærmest time for time.

I samarbeid med Jærbladet stiller nå de tre kommunenes ordførere til et nettmøte for å skulle ta for seg det jærbuen måtte ha av spørsmål knyttet til koronautbruddet.

I livesenteret nedenfor kan du legge inn spørsmål ved å klikke "kommenter".

Husk å presisere hvilken kommune du kommer fra, slik at spørsmålet stilles til rett ordfører.

Ta også en kikk på listen nederst i saken, for å sørge for at spørsmålet ditt ikke allerede er besvart tidligere.

Nettmøtet holdes tirsdag kveld kl. 20:00, og varer i cirka én time.

Du finner allerede en rekke spørsmål og svar rundt koronaviruset på følgende sider:

Folkehelseinstituttet (FHI)

Helsenorge.no

Klepp kommune

Hå kommune

Time kommune

Artikkeltags