80-tallshelter er klar for Jærnåttå

KOMMER TIL BRYNE: 80-tallsikoneneStage Dolls, med Torstein Flakne (i midten), Morten Skogstad (t.v.) og Terje Storli (t.h).

KOMMER TIL BRYNE: 80-tallsikoneneStage Dolls, med Torstein Flakne (i midten), Morten Skogstad (t.v.) og Terje Storli (t.h). Foto:

Jærnåttå har gode erfaringer med å hente inn gamle storheter. I år skal Stage Dolls fra Trondheim vekke til live minner fra 1980-tallet.

DEL

- Vi har fått svært god respons fra publikum når vi har invitert gamle storheter som Carola, Kim Larsen, DumDum boys og CC Cowboys til Jærnåttå og vi er sikre på at dette blir minst like bra, sier bookingansvarlig Kjetil Njærheim i Jærnåttå i en pressemelding.

Puddelrocken var en viktig del av livet til mange som hørte musikk på 1980-tallet.

- Stage Dolls var blant de største, både i Norge og utrolig nok også i USA. Jeg har personlig gode minner om både sein dans og småkyssing til "Love Cries" på dansegulvet på Karjolen Fritidsklubb på Klepp. Dette blir et deilig gjensyn med 80-tallet, vi begynner å gro hockeysveis fra i dag, så den er klar til mai, sier Njærheim i pressemeldingen.

På midten av 90-tallet ble bandet oppløst, men det fikk nytt liv etter årtusenskiftet, og er fortsatt et aktivt liveband. Like før jul i 2017 fikk Stage Dolls beskjed om at de var innlemmet i Rockheim Hall of Fame som et av Norges største band gjennom tidene.

Frontfiguren i Stage Dolls er vokalist og gitarist Torstein Flakne. Med seg har han Terje Storli på bass og Morten Skogstad på trommer.

Stage Dolls skal spille på lørdagskvelden. Fra før er Julie Bergan (lørdag), Ina Wroldsen (fredag) og D.D.E (fredag) lansert til Jærnåttå, som går av stabelen 22. og 23. mai 2020 på Bryne.

Artikkeltags