15 uker og én dag etter at han brakk ankelen i et forsøk på å ta en baklengs salto, spilte Daniel Karlsbakk endelig kamp igjen - for Brynes andrelag i 4. divisjon.

Planen var at 18-åringen skulle spille den første halvtimen på Riska stadion mandag kveld, men etter et kvarter fikk han beskjed om at det ble en hel omgang. Karlsbakk så skikkelig spillesugen ut, og skapte en god del hodebry for Riska-forsvaret.

Dette er Karlsbakks løfte

– Det var deilig å endelig få spille kamp igjen. Jeg har savnet det. Det var kjekt å få teste seg litt på dette nivået, før jeg skal spille på a-laget etter hvert, sier angrepsspilleren med ni aldersbestemte landskamper for Norge,

– Du så ut som en kalv på vårslipp!

– Ja, det var mye energi som skulle ut. Jeg hadde god sprut i beina og fikk trent på det jeg kunne før jeg ble skadet, og som det fortsatt ser ut som jeg kan.

– Hvordan har de 15 ukene vært?

– Det har vært lange uker, men jeg føler jeg har igjen for all treningen jeg har lagt ned.

– Har du noen gang feiret en scoring med salto?

– Nei, det har jeg faktisk aldri gjort, og jeg kommer aldri til å gjøre det. Det lover jeg, smiler Daniel Karlsbakk.

Målet er selvsagt å få en god del spilletid for førstelaget i 1. divisjon i høst. Kanskje kommer de første minuttene mot Molde i cupen onsdag.

Sesongens første tap

Brynes andrelag vant sine to første kamper i 4. divisjon, mot Djerv 1919 2 og Austrått. Mot Riska startet det godt, men det endte med tap.

I første omgang var Bryne best, og det kunne blitt flere scoringer enn den ene til Torben Dvergsdal på straffespark. Dvergsdal og Karlsbakk hadde et par store sjanser hver før pause.

Riska var mye mer med i andre omgang, og fikk to scoringer ved Runar Fløysvik og Martin Mossmannn. Det endte dermed med 2-1-seier til hjemmelaget. Vetle Lunde Myhre gikk for en gangs skyld målløs av banen for Riska.

Bryne II (4-3-3): Sondre Vestbø Kyllingstad - Bjørnar Hadland, Helge Bjerkeset Braut Kaptein, Paul Endre Ullenes, Tore Molven Aasland - Martin Johnsen, Fredrik Johansen, Tobias Bakken Dalbye - Edvard Aarstad Rasmussen, Torben Dvergsdal, Daniel Seland Karlsbakk

Innbyttere: Are Løge Salte, Marius Mattingsdal, Ådne Nærland, Olaus Herredsvela Vagle, Andreas Rønneberg Årdal, Sigbjørn Bø og Bjørn Erik Taksdal (de to sistnevnte er trenere, men begge har løst spillerlisens)