I løpet av to uker, fra 27. november til 11. desember, spilte Nærbøs herrelag fem kamper. Tre av dem var på bortebane; i det sørlige Italia, i Kristiansand og i Tønsberg.

Etter kampen mot Tønsberg Nøtterøy har spillerne fått en hel uke på seg til å restituere og samle overskudd. Lørdag kommer Fjellhammer til Nye Loen.

– Det har vært godt å få lade batteriene, så nå håper jeg vi å komme ut med mer fart og giv enn vi hadde i de siste kampene. Det er klart det røynte på og at spillerne var preget i den siste kampen. Jeg har sett videoen fra Nøtterøy-kampen, og ansiktsuttrykkene viste hvor slitne spillerne var, sier trener Rune Haugseng, og fortsetter:

– Nå har vi to kamper å glede oss til før det er halvannen måneds pause. Jeg tror og håper vi klarer å løfte oss til lørdagens kamp.

Det har vært litt sykdom i laget de siste dagene, men Haugseng håper å ha alle på trening torsdag og fredag.

Fjellhammer har hatt varierende resultater så langt denne sesongen. Nå sist tapte de 30-36 hjemme mot Bækkelaget.

– Fjellhammer kan finne på hva som helst. De slo ØIF Arendal borte i høst og kom til semifinalen i cupen. Det er et lag som er ganske likt oss, med en gjennombruddshissig spillestil og stor lojalitet mot konseptet sitt. Det er et lag med mange gode spillere, understreker Haugseng.

En duell i kampen blir den mellom gjestenes høyreback Benjamin Berg og Nærbøs midtback Andreas Horst Haugseng. Begge skal spille for Elverum neste sesong.

Lørdagens kamp kan du se direkte på jbl.no - for du får ikke se den fra tribunen med mindre du har et nært forhold til en av spillerne. Nærbø IL får bare slippe inn 50 tilskuere, og de fleste av disse plassene går altså til spillernes slektninger og kjærester.