Gå til sidens hovedinnhold

Klepp får spille treningskamper, men mangler spillere

Toppserien sparkes etter planen i gang 22. mai.

Klepp har endelig lov til å spille treningskamper. Den første var planlagt mot Sandviken neste helg, men kampen er avlyst av praktiske og sportslige grunner. Klepp måtte, slik situasjonen er nå, stilt med flere spillere fra akademiet. Selv om det lysner litt, er det fortsatt mange skader i a-troppen, og i tillegg mangler minst tre utlendinger.

Treningskamp-programmet ser slik ut:

1. mai: Arna-Bjørnar - Klepp (på Stord)

8. mai: Avaldsnes - Klepp (på Avaldsnes)

15. mai: Amazon Grimstad - Klepp (i Kvinesdal)

Den nye terminlisten for Toppserien var ventet forrige uke, og bør komme rimelig kjapt. Seriestart er 22. mai, og Klepp starter trolig hjemme mot Arna-Bjørnar. Siste serierunde i Toppserien er 13. november.

Det som nå er bekreftet, er at det omstridte sluttspillet droppes også denne sesongen. Det nye sluttspill-systemet skulle vært innført i fjor, men også da satte koronaen en stopper for nyvinningen.

Klepp har nå sendt søknader om å få de utenlandske spillerne til Norge, men det er helt i det blå om Erin Greening, Marie-Yasmine Alidou d’Anjou og Kristina Maksuti kommer seg til Norge tidsnok til å rekke seriestarten. Det jobbes også med å hente minst én utlending til. Klepp kunne også ønsket seg å få Tameka Yallop tilbake til Jæren, men også dét har vært umulig i vinter.

Les også

Klepp starter hjemme mot gammel rival

Les også

Knut Eriksen har hatt tøffe tak i livet og i fotballen. Nå er han tilbake i klubben i sitt hjerte

Les også

Håper på et ja fra denne Viking-spilleren

Les også

Klepp har en stor koronautfordring