Amazon Grimstad - Klepp 1-1 (0-1)

Mål: 0-1 Marie-Yasmine Alidou d’Anjou (21), 1-1 (71)

Klepp håpet å få en positiv opplevelse i generalprøven, men det ble bare uavgjort mot førstedivisjonslaget Amazon Grimstad. Det til tross for at Klepp bare stilte med én akademispiller fra start. Erin Greening og Kristina Maksuti debuterte for traktortrøyene, tre dager etter at de slapp ut av karantene.

– Det var en viktig og nyttig økt for oss, og det var godt å få de to nye jentene i gang. Det kunne ikke bli en perfekt kamp, ettersom spillerne trenger tid til å bli kjent med hverandre. Det var en del lovende takter, som vi skal prøve å utvikle i ukene som kommer, og relasjonene kommer bare til å bli bedre. Men vi er ikke naive; vi vet at sesongen starter om en uke, og at vi må utvikle oss raskt, understreker Klepp-trener Nick Loftus.

Klepp seriestarter hjemme mot Arna-Bjørnar førstkommende lørdag. Til den kampen vil en utlending til, forsvarsspilleren Nikola Orgill, være tilgjengelig.

Klepp (3-5-2): Kathrine Larsen - Tilja Ellingsen (Mia Fedøy fra 46.), Susanne Vistnes, Emma Braut Brunes - Erin Greening (Cecilie Mjelde fra 64.), Marie Hella Andresen (Ingeborg Lye Skretting fra 46.), Mille Aune, Marie-Yasmine Alidou d’Anjou (Julie Austdal fra 66.), Helene Broch - Kaja Karlsen (Ine Tveit fra 25.), Kristina Maksuti (Ella Larsen Rygg fra 67.) (June Kvamsø fra 79.)