Klepp har vært i fem juniorcupfinaler, og alle har endt med seier. Lørdag ettermiddag gjorde Klepps J19-jenter et forsøk på å komme til klubbens sjette finale. Det gikk ikke så godt.

Lyn var det klart beste laget i første omgang, og kunne ledet mer enn 2-0 til pause. Klepp gjorde en endring i den planlagte startoppstillingen i og med at Cecilie Mjelde startet i stedet for Kaja Karlsen. De to byttet i pausen, uten at det satte fart i Klepps angrepsspill.

Lyn hadde full kontroll i andre omgang og kunne juble for en fortjent plass i J19-cupfinalen. Klepps spillere gikk dermed glipp av en opptur i en sesong som nesten helt sikkert ender med nedrykk fra Toppserien.

Kampfakta

Lyn - Klepp 2-0 (2-0)

Mål: 1-0 (13), 2-0 (21)

Semifinale J19-NM fotball - Kringsjå kunstgress, 30. oktober

Dommer: Mariell Hatlelid Naustdal, Skodje IL

Klepp (4-3-3): Julia Langåker - Tilja Ellingsen, Ida Hetland Pedersen, Emma Braut Brunes, Helene Broch - Ingrid Synnøve Nødland, Sofie Bjørnsen, Ine Tveit - Ingeborg Lye Skretting, Cecilie Mjelde, Anette Snørteland Jensen

Innbyttere: Silje Bjåstad, Vanessa Viste Madland, Mia Fedøy, Kaja Karlsen, Helle Marie Sandved-Klungtvedt, Gina Jøers og Ella Larsen Rygg