Koronaviruset fører til full stopp for landsserien. Tre Nærbø-lag topper alle tabeller

SKYTER HARDT: Torger Edland er en av mange gode spillere på Nærbøs G16-lag. Her i aksjon mot Kolstad i landsserien. Nå blir det ikke flere kamper mot lag fra andre kanter av landet denne sesongen. Det setter koronaviruset en stopper for.

SKYTER HARDT: Torger Edland er en av mange gode spillere på Nærbøs G16-lag. Her i aksjon mot Kolstad i landsserien. Nå blir det ikke flere kamper mot lag fra andre kanter av landet denne sesongen. Det setter koronaviruset en stopper for. Foto:

De to siste rundene, samt sluttspillet for J16 og G16-lagene er avlyst, melder Norges håndballforbund (NHF).

DEL

Avgjørelsen ble tatt i formiddagstimene onsdag, og NHF skriver blant annet dette på sin hjemmeside:

Etter planen skulle den fjerde av fem rundet blitt avviklet kommende helg, både for 16- og 18-årsklassen, med lag og spillere fra hele landet involvert. Turneringen skulle etter planen avsluttes med sluttspill i mai, hvor nasjonal vinner kåres.

På bakgrunn av de råd Folkehelseinstituttet (FHI) har gitt for håndteringen av koronaviruset, har NHF bestemt at de tre gjenstående spillehelgene avlyses.

Landsserien 2019/2020 er dermed avsluttet.

Nærbø har tre lag med i de to landsseriene, og lå veldig bra an. G16-laget hadde vunnet alle sine seks første kamper, og toppet tabellen. Dette laget var før sesongen utpekt som en av favorittene til å nå helt til topps i sluttspillet.

Nærbøs J16-lag har spilt åtte kamper hittil og har vunnet samtlige. Kun målforskjellen hindrer laget i å toppe tabellen.

Også G18-laget har gjort rent bord, med seks seire av seks mulige.

Artikkeltags