Jærsk band er med i Norske talenter

PRØVER SEG: Bandet Forever Wasted prøver lykken i Norske Talenter på TV2. Bandmedlemmene er Oli Løland (gitar),  JC Roalkvam (vokal) og Ørjan Jensen (gitar).

PRØVER SEG: Bandet Forever Wasted prøver lykken i Norske Talenter på TV2. Bandmedlemmene er Oli Løland (gitar),  JC Roalkvam (vokal) og Ørjan Jensen (gitar). Foto:

Forever Wasted prøver lykken i første runde av programmet, som sendes mandag kveld på TV2.

DEL

Programleder Solveig Kloppen har sammen med dommerpanelet bestående av Mia Gundersen, Bjarne Brøndbo, Janne Formoe og Mona Berntsen, reist rundt i landet på jakt etter spennende, imponerende og morsomme talenter. I løpet av høsten skal seerne bli kjent med alt fra sangere med særpreg til flammeslukende tryllekunstnere, akrobatiske hunder og utrolige dansegrupper.

Blant sangerne er altså det jærske bandetForever Wasted, som består av Ole Aleksander Løland (gitar), Johan Carlos Roalkvam (vokal) og Ørjan Jensen (gitar). Roalkvam bor på Kvernaland, mens Jensen kommer fra Nærbø. Bandets tredje medlem, Ole Aleksander Løland, er sandnesgauk.

Nå ser trioen fram til noen minutters berømmelse på tv-skjermen.

- Jeg meldte meg først på alene som vokalist, men så ble vi enige om at hele bandet skulle gå for dette, sier Roalkvam.

PÅ OPPTAK: Det er en stund siden opptakene, og mandag kveld kan du se det jærske bandet Forever Wasted i aksjon på skjermen i Norske talenter på TV2.

PÅ OPPTAK: Det er en stund siden opptakene, og mandag kveld kan du se det jærske bandet Forever Wasted i aksjon på skjermen i Norske talenter på TV2. Foto:

Han forteller videre at det går i det han omtaler som rølpemusikk med køddetekster, og at de synger på engelsk. Alle tre medlemmene har drevet med musikk i lang tid, men bandet har eksistert i fem år.

- Intensjonen med å melde oss på, var å få vist oss fram på tv og få litt mer publisitet. Foreløpig har vi ikke hatt noen store spillejobber, men spilt litt rundt forbi i distriktet. Hvem vet hva deltakelsen i Norske talenter kan føre til? Kanskje er det noen som legger merke til oss, sier vokalisten i Forever Wasted.

I premiereuken som altså starter mandag 26. august., sendes Norske talenter hver kveld til og med fredag.

Artikkeltags