Klepp vant den moralske finalen mot Viking og gikk videre til kvartfinalen i junior-NM for tre uker siden. Da kunne Klepp mønstre et lag bestående av nesten bare a-lagsspillere.

I kvartfinalen mot Arna-Bjørnar er det ikke like enkelt. Det er mange hensyn å ta, og det viktigste er lørdagens skjebnekamp mot Stabæk i Toppserien.

Kampen mot Stabæk og totalbelastningen er grunnen til at spillere som Anette Snørteland Jensen og Kaja Karlsen ikke er med i kvartfinalen. I tillegg står Sofie Bjørnsen over kvartfinalen; hun kjemper en kamp mot klokka for å bli klar til lørdagens kamp.

Trener Owe Salvesen hadde ikke tatt ut laget tirsdag, men dette er troppen (a-lagsspillere er uthevet): Julia Langåker, Maria Fjelde Sel, June Kvamsø, Silje Bjåstad, Vanessa Madland, Tilja Ellingsen, Gina Jøers, Ingeborg Lye Skretting, Ida Hetland Pedersen, Mia Fedøy, Emma Braut Brunes, Helene Broch, Ingrid Synnøve Nødland, Stine Tollefsen, Helle Marie Sandved-Klungtvedt, Ine Tveit, Cecilie Mjelde og Ella Larsen Rygg.

Åtte a-lagsspillere og ti fra akademiet, med andre ord. Noen av a-lagsspillerne er høyaktuelle for en startplass mot Stabæk lørdag, og det gjenstår å se om disse spiller full kamp mot Arna-Bjørnar.

– Vi stiller et sterkt lag, og målet er selvsagt å gå videre, sier Owe Salvesen.

Vi minner om at Klepp ble juniornorgesmester i 2008, 2011, 2016, 2018 og 2019. I fjor ble ikke J19-NM arrangert grunnet koronasituasjonen.