– Laget som er tøffest og smartest i hodet, kommer til å ta seieren

IKKE MED: Sindre Gausdal Johannessen spilte for Viking i treningskampen mot Nærbø før sesongstart, men så ble han skadet.

IKKE MED: Sindre Gausdal Johannessen spilte for Viking i treningskampen mot Nærbø før sesongstart, men så ble han skadet. Foto:

Sindre Gausdal Johannessen fra Klepp spiller ikke kveldens lokaloppgjør.

DEL

Det er lokaloppgjør mellom Nærbø og Viking i håndballens eliteserie i kveld. Klepp-gutten Sindre Gausdal Johannessen er en av Vikings beste og viktigste spillere, men han har mistet sesongens første kamper grunnet skade. han går også glipp av kveldens kamp i Nye Loen.

– Det går sakte med skaden . Jeg sliter med et håndledd, og det har vært mye frem og tilbake. Jeg håpet å rekke seriestarten, men er fremdeles ute og skal ta nye bilder til uken, forteller 23-åringen.

– Det er ekstra surt å glipp av lokalderbyet, legger han til.

Viking har vunnet sine to siste kamper med ti og åtte mål, mot Halden og Sandefjord. Nærbø slet seg til en hårfin seier borte mot Fjellhammer sist.

– Jeg tror det kommer til å bli en tett fight gjennom 60 minutter. Nærbø har ikke helt funnet flyten, men Viking er underdogs. Det kommer vi til å være hele sesongen, men vi har ferdighetene og moralen til å overraske. Det laget som er tøffest og smartest i hodet underveis i kampen, kommer til å ta seieren, tror Sindre Gausdal Johannessen.

Artikkeltags