Utvider søksområdet etter hund som er sporløst forsvunnet på Orre

Ragnhild Schei til høyre hadde onsdag med seg både familie og venner ut for å lete etter hunden, Louise.

Ragnhild Schei til høyre hadde onsdag med seg både familie og venner ut for å lete etter hunden, Louise. Foto:

Hunden Louise forsvant mandag morgen. Torsdag kveld er den ennå ikke funnet.

DEL

– Letingen pågår ennå for fullt, sier eier Ragnhild Schei, og legger til at det nå er opprettet poster som blir bemannet om nettene.

Mandag morgen var hun ute på tur med hundene sine ved Orrestranda. Den ene av hennes fire hunder kom seg løs, og tok ut i en voldsom fart på jakt etter en fugl. Siden det har ingen sett hunden Louise, som er av rasen greyhound.

– Vi har gått tur her mange ganger, og det er ikke uvanlig at den blir litt ivrig og forsøker å jage fugler. Denne gangen derimot forsvant den bare helt, noe den aldri har gjort før. Det bør egentlig være ganske lett å skimte en helt hvit hund i alt det grønne rundt forteller eieren, Ragnhild Schei.

Eieren oppfordrer folk i området til å sjekke hager og uthus, og gjerne også være litt obs hvis mat forsvinner fort fra katteskåler.

Torsdag ble søksområdet utvidet og Schei ber frivillige som ønsker å være med på å lete om å ta kontakt.

Hun har en teori om at hunden, som er svært tillitsfull, kan ha blitt med noen andre i området rundt.

– Hvis det er tilfelle ber jeg vedkommende om å ta kontakt så vi kan henne hjem igjen.

Brannvesen, og andre frivillige grupper har blitt kontaktet og har vært med i søket, men stadig er det ingen spor etter, Louise. Ragnhild forteller at hun er overveldet av alle som har tatt del i søket etter hunden.

– Jeg er oppriktig glad og takknemlig for alle som bidrar. Det har vært helt overveldende, men det gjør det samtidig enda rarere at ingen har sett noe til hun. Skulle noen finne hunden vil jeg bli ufattelig glad, sier hun.
Artikkeltags