Maiken Nylund fra Vigrestad klar med bokoppfølger

KLAR MED NY BOK: Forfatter Maiken Nylund er klar med boka «Nå eller aldri, Rikka», som er oppfølgeren til fjorårets «Rikka - på ordentlig og forever».

KLAR MED NY BOK: Forfatter Maiken Nylund er klar med boka «Nå eller aldri, Rikka», som er oppfølgeren til fjorårets «Rikka - på ordentlig og forever». Foto:

Nå kan du bli enda bedre kjent med hovedpersonen fra barneromanen «Rikka – på ordentlig og forever», i den ferske oppfølgeren «Nå eller aldri, Rikka».

DEL

Fortellingen om skilmissebarnet Rikka og hennes vennskap og forelskelse i en alder av ti år ble godt mottatt i boka «Rikka - på ordentlig og forever», og nå er det altså klart for oppfølgeren til barneromanen.

Nylanseringen «Nå eller aldri, Rikka» tar for seg flere av de samme elementene som vi finner i den første boka, samtidig som den sper på med nye interessante vrier og vendinger.

– Den nye boken handler også om forelskelse, men også om det å ha skilte foreldre, om småsøsken og kusiner, og om ekle klassevenninner som gjør nesten hva som helst for at ikke den populære Jimmy skal like Rikka, skriver forlaget Capellen Damm i en pressemelding.

Boka vil være tilgjengelig for 249kr, og har som hovedmålgruppe barn og unge mellom 9–12 år.

Forfatteren Maiken Nylund, som er fra Vigrestad i Hå kommune, var tidligere i år aktuell som en av tre nominerte til NBUs (Norske Barne- og Ungdomsbokforfattere) debutantpris for 2019, også kalt «Trollkrittet». Prisen deles ut til fjorårets beste skjønnlitterære barne- eller ungdomsbokdebutant.

Artikkeltags