Det var en mann i 80-årene som omkom i trafikkulykken i Timevegen om morgenen nyttårsaften. Det opplyser jourhavende jurist, Per Terje Brundtland til Jærbladet.

Mannen ble bekreftet omkommet på stedet. Ulykken skjedde ved Lende, mellom Undheim og Lye, og veien var stengt hele dagen etter hendelsen.

Det var klokka 7.40 nyttårsaften at politiet fikk melding om at det hadde skjedd en trafikkulykke i Timevegen. En mann som var ute og gikk langs veien, ble påkjørt av en bil.

Personen som ble truffet av bilen framstod som alvorlig skadet og fikk hjerte- og lungeredning på stedet. Livet stod likevel ikke til å rede. En drøy time senere bekreftet politiet at personen var død.

Føreren av bilen er en mann i 60-årene, som er siktet for brudd på vegtrafikklovens pararagraf 3. Vedkommende er avhørt og har avgitt forklaring til politiet.

– Han har fått inndratt førerkortet på grunn av utfallet av ulykken, sier Brundtland.

Ordfører i Time, Andreas Vollsund, er preget av den triste nyheten.

– Det er tragisk at noe slikt skulle skje i kommunen på årets siste dag. Det tror jeg vi alle kjenner på. Tankene mine går til familiene som er involverte. Det er bare trist, dette, sier Vollsund.