– Jeg tror Bryne er veldig stolt i kveld, sa mentor Kristian Kristensen etter Mari Bellas versjon av Kaizers-låten «Hjerteknuser».

I dag gjorde Mari noe hun syntes var veldig skummelt, og veldig nært: Å synge en veldig personlig låt på jærsk, da Stjernekamp-deltakerne ble utfordret i å synge på norsk.

– Du synger latterlig bra, konkluderte NRKs faste Stjernekamp-bisitter Christine Danke.

Men likevel: Tilbakemeldingene var ikke like overstrømmende denne lørdagen som forrige lørdag, da dommerne tok i bruk ord som «overnaturlig» og «magisk» om den 19 år gamle Bryne-jentas prestasjon på scenen.

– Det er bankers, veldig fint. Det sitter bra. Du har full oversikt, sa Kristian Kristensen, som likevel syntes det ville være interessant å se litt mer grums fra Mari fremover.

Christine Danke var inne på litt av det samme.

– Hvordan er du ikke ennå 20 år, og synger sånn? Det er nesten ubegripelig, sa Danke, som syntes Mari med valget av en så desperat låt hadde lagt lista høyt.

– Jeg ser at du lever deg inn og fyller låta med din historie. Men den er ikke helt der låta opprinnelig er, sa Danke, som slo fast at det kan man ikke helt forvente heller.

Mari Bella fortalte at det hadde vært en sterk opplevelse å synge på jærsk.

– Det blir ekstremt nært. Alt blir så nakent. Det synes jeg er vanskelig, sa Mari.

Og NRK-publikum avgjorde at det er Melis som måtte reise hjem, og at Mari er en av artistene som får bli med når Stjernekamp-deltakerne neste uke skal syne opera. Det gleder Mari Bella seg til å prøve seg på.