I forbindelse med en promillekontroll på Orstadveien søndag ettermiddag, melder lensmann Arild Oftedal om en gul motorsykkel som unndro seg kontrollen og stakk av fra politiet. Forfølgelsen ble etterhvert avbrutt. 51 øvrige ble kontrollert, uten noen utslag.

Under en øvelseskjøring på motorsykkel på Vigrestad, ble en person lettere skadet etter å ha ramlet. Personen ble fraktet til legevakten.

Det ble meldt om et innbrudd på Lye, litt etter kl. 21:30 søndag kveld. Huseierne hadde vært på ferie. Det er opprettet sak på forholdet, og det er foreløpig ikke oppgitt hva som er blitt stjålet.

På Rosseland ble det mandag morgen meldt om et innbrudd i en bil. Verktøy og deriblant en skjærebrenner skal være stjålet. Bakruten på bilen skal også være knust.

Ved Klepp stasjon er det meldt om et grovt tyveri som skal være skjedd i løpet av den siste uken. Det skal være stjålet utstyr fra tre forskjellige anleggsmaskiner, deriblant arbeidslys, som skal ha blitt avmontert og hvor ledningene er blitt klipt.