Lokalt band gir ut sitt første album

DEBUTALBUM: Bandet består av Christer Espevik (vokal), Andreas Utne Friestad (gitar) Per Haarr, (Gitar) Kristian Åfløy (bass) og Eirik Eik (trommer).

DEBUTALBUM: Bandet består av Christer Espevik (vokal), Andreas Utne Friestad (gitar) Per Haarr, (Gitar) Kristian Åfløy (bass) og Eirik Eik (trommer). Foto:

Brynebandet Vrakfeber er tilbake, og denne gang med store planer.

DEL

Fredag slipper bandet Vrakfeber sitt debutalbum «Feel the Fire» digitalt og på vinyl.

Bandet spiller rock inspirert av 60- og 70 tallet. Vrakfeber oppstod som en felles forkjærlighet for blues og rock, som senere har blitt utvidet med inspiarasjon fra americana, country og soul.

De siste årene har de fått en stor oppsving og har vært svært aktive på scenen. De har blant annet spilt på Jærnåttå, Ranglerock, Tall Ships Races og 100 dager.

Som om ikke det var nok, har de også fått æren av å dele scene med mer kjente band som The Dogs, Skambankt og Death by Unga Bunga.

Guttene i bandet skriver i en uttalelse at de er enormt stolte over arbeidet som er lagt ned og nå har kulminert i deres første album.

Bandet består av Christer Espevik (vokal), Andreas Utne Friestad (gitar) Per Haarr, (Gitar) Kristian Åfløy (bass) og Eirik Eik (trommer).

Platen er spilt inn i Coloursound recordings på Dale, med Bernt Ove Kaasen som produsent. Nick Terry står for mix og mastering.

DEBUTALBUM: Fredag slipper bandet Vrakfeber sitt debutalbum «Feel the Fire» digitalt og på vinyl.

DEBUTALBUM: Fredag slipper bandet Vrakfeber sitt debutalbum «Feel the Fire» digitalt og på vinyl. Foto:

Artikkeltags