Kommunikasjons­sjef Espen Skoland fra Lye rykker opp i Discovery

MER ANSVAR: Espen Skoland har de siste tre årene vært kommunikasjonsdirektør for Discovery i Norden og Norge. Nå får han i tillegg ansvar for å lede operative prosjekter og prosesser på tvers av virksomheten i Norge.

MER ANSVAR: Espen Skoland har de siste tre årene vært kommunikasjonsdirektør for Discovery i Norden og Norge. Nå får han i tillegg ansvar for å lede operative prosjekter og prosesser på tvers av virksomheten i Norge. Foto:

Av

Espen Skoland blir «Vice President Business Operations» for Discovery Networks i Norge, skriver selskapet i en pressemelding.

DEL

Espen Skoland er kommunikasjonsdirektør for Discovery i Norden, og får nå utvidet ansvar, heter det i en pressemelding fra selskapet. Han får i oppgave å lede operative prosjekter og prosesser på tvers av virksomheten i Norge – i tillegg til oppgavene som kommunikasjonsdirektør.

– Jeg har stort sett jobbet med kommunikasjon hele mitt til nå relativt korte liv. Men i det siste har jeg også påtatt meg flere oppgaver og prosjekter som ligger mer i det forretningsstrategiske landskapet. Det er derfor hyggelig å få mer tillit også på dette området, sier Skoland, som er fra Lye, i meldingen.

Discovery-sjef Tine Ausvoll Jensen er glad for at Skoland har takket ja til utvidede oppgaver i selskapet, hvor han blant annet skal jobbe tettere med henne og programdirektør Eivind Landsverk.

Skoland inngår sammen med Tine Jensen og Eivind Landsverk i Discovery nordiske ledergruppe.

– Espen og jeg har lenge hatt et tett og godt samarbeid, både her i Norge og gjennom våre roller i den nordiske ledergruppen. Espen har et strategisk hode og en enorm kapasitet, og en egen evne til å lede og drive prosesser. Det er derfor naturlig at han nå får ansvar for å lede flere operative prosjekter som går på tvers av virksomheten her i Norge, sier Tine Austvoll Jensen, sjef for Discovery Networks i Norge i pressemeldingen.

Artikkeltags