I onsdagens Champions League-kamp mot Sevilla scoret Haaland to ganger, og 20-åringen fulgte opp med å score to nye mål i lørdagens derby-kamp mot Schalke 04.

Dortmund vant til slutt 4-0 over Schalke 04, men det var Haalands vanvittige scoring rett før pause som fikk all oppmerksomhet.

Rett før pause i derby-kampen mot Schalke 04 scoret Haaland et helt fantastisk mål.

– Jeg synes det er ett av de bedre målene jeg har scoret, og i Bundesliga er det nok mitt beste, sa Haaland selv til Viasat.

Magisk avslutningsteknikk

Jadon Sancho slo inn i sekstenmeteren hvor Haaland hadde ristet seg løs fra sin oppasser. På elegant vis sidebrasset han ballen i det lengste hjørnet bak en sjanseløs keeper.

- Det er rett og slett magisk av Haaland, utbrøt Viasport-kommentator Eivind Bisgaard Sundet da Haaland scoret.

- Wow! For en scoring, la Bisgaard Sundet til, og dro paralleller til Zlatan Ibrahimovic og Marco Van Basten.

Ferdigscoret andremål

Den neste scoringen, til 4–0, er ikke like imponerende, men mål er mål. Haaland møter et innlegg og setter enkelt ballen i mål fra tre meters hold.

Viktig seier

Jadon Sancho scoret kampens første mål. Etter en time spilt sendte Raphael Guerreiro Dortmund opp i 3-0, mens Braut Haaland altså sto for mål nummer to og fire.

20-åringen står nå med 17 scoringer i Bundesliga denne sesongen. Totalt har han scoret 27 mål på 25 kamper denne sesongen..

Seieren over Schalke 04 er viktig for Dortmund, som har slitt stort i Bundesliga den siste tiden.

Slik var kampen: