– Jeg fikk en fin påminnelse for noen dager siden fra Erling Braut Haaland. «Husk: Alre gløm kor du kjæme ifrå», skriver Pøbel i sosiale medier lørdag kveld.

Ordene fra Braut Haaland fikk ham til å tenke på røttene som jærbu. Gjennom søk på internett fant kunstneren til slutt fotballspillerens bestemors gamle gård.

Her har Pøbel fått opp sitt nyeste kunstverk. Bildet viser Erling Braut Haaland på veggen i grisebingen. Her går han med en gris i bånd. Rundt hodet på grisen står sitatet og påminnelsen om å aldri glemme hvor man kommer fra.

– Jeg fikk returnert den samme påminnelsen tilbake til Haaland, skriver Pøbel.

Grisehuset som nå er preget av jærbuens kunst, er Gabriel Høylands. «Mr. Bryne» er også mannen bak sitatet som står på det foreløpig største maleriet av Braut Haaland på Jæren: «Snakk med fødne så går helste alt aent godt.»

De siste ukene har kunstverk av den kommende Manchester City-spilleren dukket opp flere plasser på Jæren. Først ut var Pøbel med nevnte maleri på det tidligere meieriet i Jernbanegata på Bryne.

Kjetil Barane har laget gigantiske statuer i tre av Haaland, mens også Anette Moi har fullført sitt maleri av spilleren på veggen utenfor hans egen favorittrestaurant, Wen Hua House.

Nok et maleri av Erling Braut Haaland har dukket opp på Bryne. Vi har hørt hva folk på gata tenker om den lyseblå utgaven av fotballstjerna.