Det ble en travel helg for politiet på Jæren:

  • Fredag kveld i 21-tiden rykket en patrulje ut til Bryne torg, der flere berusede mindreårige i alderen 13–15 år hadde havnet i slåsskamp. Politiet fikk skilt partene, men forholdet ble ikke anmeldt på grunn av at de involverte var under kriminell lavalder.
  • Rundt midnatt fikk politiet melding fra utestedet Bekkis om at en person hadde fått et kutt i forbindelse med en voldsepisode. Vedkommende ble kjørt til legevakten. Politiet pågrep en mann for hendelsen, og det er opprettet sak for kroppskrenkelse.
  • Klokka to natt til lørdag måtte politiet på nytt rykke ut til Bryne sentrum, denne gangen til utestedet Club Maestro, der en mann hadde blitt slått ned. Politiet fikk tak i den mistenkte, som ble kjørt til arresten. Vedkommende ble anmeldt for ordensforstyrrelse og skadeverk.
  • Like før klokka fem lørdag ettermiddag, kom det inn melding om at en mann hadde krysset toglinja ved Vigrestad stasjon. Politiet fikk vedkommende bort fra togsporet.

– Togleder ble straks informert og toget ble stoppet. Mannen var beruset og fortalte politiet at han gikk over linja for å urinere, opplyser politiførstebetjent ved Jæren politistasjon, Morten Slettebø.

  • Klokka ett natt til søndag måtte en patrulje kjøre hjem en mann som hadde lagt seg til å sove utenfor inngangen ved kjøpesenteret M44 på Bryne. Vedkommende ble kjørt hjem og fikk pålegg om å holde seg borte fra sentrum til søndag morgen.
  • En halvtime senere, litt over klokka halv to, ble en person bortvist fra Nattklubben te naboen. Vedkommende hadde oppført seg dårlig og ble bortvist fra Bryne sentrum i 12 timer.
  • Klokka to natt til søndag kom det inn melding til politiet om klage på høy musikk på en adresse på Nærbø. Naboene nådde ikke fram, det endte bare med at volumet gikk opp. Først da politiet kom på døra og røsket ut ledningene, forsto vedkommende alvoret.
  • Klokka fire natt til søndag ble naboer på toppen av Lyefjell vekket av at en bil kjørte rundt i gata, og at en person lusket rundt i postkassene. Politiet rykket ut og kjørte etter en bil innover en blindvei. Føreren stakk av til fots, men ble stoppet igjen ikke lenge etter. Det ble funnet en del brev i bilen, og kvinnen ble anmeldt for å ha kjørt i beruset tilstand, i tillegg til tjuveri av posten.
  • Søndag ettermiddag i 16-tiden, stoppet politiet en bil i feil kjørefelt. Førerkortet til den eldre mannen var gått ut for en god stund siden.